Maak nu uw afspraak!

U wenst een afspraak te maken voor om . Gelieve de volgende gegevens in te vullen:

Uw aanvraag werd ingediend - bedankt!

Welkom bij Dierenartspraktijk Klein Veerle

Dierenartspraktijk Klein Veerle is een praktijk voor gezelschapsdieren te Brecht. In de praktijk staan kwaliteitsvolle diergeneeskunde met aandacht voor preventie, liefdevolle zorgen en een aanpak op maat centraal.

bel ons: 0495 530 533

Konijnenvaccinatiedag

Konijnenvaccinatiedag  op woensdag 22 april tussen 14u – 16u en tijdens het spreekuur tussen 19u – 20u

 

Myxomatose en RHD zijn 2 ziekten die bij konijnen vaak voorkomen. Afgelopen winter hebben we nog een ernstige uitbraak gezien van Myxomatose bij wilde konijnen in St.-Lenaarts (omgeving dr. Debrabanderelaan)

Om uw konijn hiertegen te beschermen adviseren wij u om uw konijn jaarlijks te laten vaccineren.

Wij organiseren binnenkort weer onze jaarlijkse konijnenvaccinatiedag!

Op woensdag 22 april bent u welkom op de praktijk tussen 14u en 16u en  ‘s avonds tijdens het spreekuur tussen 19u en 20u. Wij doen een volledige check-up, knippen nagels/tanden (indien nodig) en vaccineren uw konijn tegen gereduceerd tarief.

Graag even bellen als u het fijner vindt om een afspraak op een andere dag of bij u thuis te maken voor de vaccinatie van meerdere konijnen.

 

Tot dan!
PS.  De ideeën omtrent het voeren van een konijn zijn de laatste jaren behoorlijk gewijzigd. In bijlage vindt u folders met enkele nieuwe producten. Bij een bezoek aan de praktijk ontvangt u een goodie-bak met gratis stalen van deze producten!

7 jaren ago · · konijnen, Onze kliniek
Tags:

Most commented news

Gezondheidtips voor uw dier

Goede voeding is nodig voor het lichaam om zichzelf te onderhouden en bestand te zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Als het lichaam overbelast wordt met afvalstoffen van slechte voeding, kan het niet goed functioneren en zullen de afvalstoffen op den duur ziekte veroorzaken. Voedingsadvies is heel individueel; ieder dier reageert anders op een bepaald voer. Ieder gezin heeft zijn eigen manier van omgaan met hun dier. We nemen graag de tijd om te bespreken welke voeding het meest geschikt is voor uw dier in uw specifieke situatie.

Onze praktijk

Heeft u een vraag?

Elke werkdag is er een spreekuur van 19:00 tot 20:00. Bent u ongerust over uw dier? Weet u niet of u kunt wachten tot het spreekuur of beter direct komt? Wilt u nu voer komen ophalen? Aarzel dan niet om ons te contacteren,

Your message has been sent successfully. Thank you!

Of bel ons: 0495 530 533