Maak nu uw afspraak!

U wenst een afspraak te maken voor om . Gelieve de volgende gegevens in te vullen:

Uw aanvraag werd ingediend - bedankt!

Welkom bij Dierenartspraktijk Klein Veerle

Dierenartspraktijk Klein Veerle is een praktijk voor gezelschapsdieren te Brecht. In de praktijk staan kwaliteitsvolle diergeneeskunde met aandacht voor preventie, liefdevolle zorgen en een aanpak op maat centraal.

bel ons: 0495 530 533

Edgard&Cooper proevertjes

Vanaf heden hebben wij de voeding van Edgard & Cooper in ons assortiment! Dit is een natuurlijke voeding die gebruik maakt van verse ingrediënten (ook vers vlees) en zonder vleesmeel. Er zijn verschillende smaken te verkrijgen en dit in 3 varianten: korrels, blikjes en vlootjes.

 

edgarcooperpng

Edgard&Cooper is een Belgisch voedingsmerk. Het bedrijf is opgestart door 3 jonge West-Vlamingen in samenwerking met de Universiteit van Gent. Ontdek hun verhaal op de website: nl.edgardcooper.com/pages/about-us

Wij adviseren de blikvoeding van Edgard&Cooper als volwaardige vervanger van Carnibest tijdens uw vakantie.

6 jaren ago · · Honden, Katten, Voeding
Tags:

Most commented news

Gezondheidtips voor uw dier

Goede voeding is nodig voor het lichaam om zichzelf te onderhouden en bestand te zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Als het lichaam overbelast wordt met afvalstoffen van slechte voeding, kan het niet goed functioneren en zullen de afvalstoffen op den duur ziekte veroorzaken. Voedingsadvies is heel individueel; ieder dier reageert anders op een bepaald voer. Ieder gezin heeft zijn eigen manier van omgaan met hun dier. We nemen graag de tijd om te bespreken welke voeding het meest geschikt is voor uw dier in uw specifieke situatie.

Onze praktijk

Heeft u een vraag?

Elke werkdag is er een spreekuur van 19:00 tot 20:00. Bent u ongerust over uw dier? Weet u niet of u kunt wachten tot het spreekuur of beter direct komt? Wilt u nu voer komen ophalen? Aarzel dan niet om ons te contacteren,

Your message has been sent successfully. Thank you!

Of bel ons: 0495 530 533