Maak nu uw afspraak!

U wenst een afspraak te maken voor om . Gelieve de volgende gegevens in te vullen:

Uw aanvraag werd ingediend - bedankt!

Welkom bij Dierenartspraktijk Klein Veerle

Dierenartspraktijk Klein Veerle is een praktijk voor gezelschapsdieren te Brecht. In de praktijk staan kwaliteitsvolle diergeneeskunde met aandacht voor preventie, liefdevolle zorgen en een aanpak op maat centraal.

bel ons: 0495 530 533

Zelf snacks maken voor uw hond (of kat)!

Tractaties en snacks voor je hond bestaan er in allerlei soorten en maten. Heel populair de laatste tijd zijn de gedroogde snacks. Gedroogde snacks zijn stukjes vlees, fruit, groente, vis etc die worden gedroogd tot ware snoepjes. Je kunt dit in de oven doen op een temperatuur van 50-60°C, maar er bestaan ook speciale droogmachines. Deze machines zijn op de markt gekomen voor bijvoorbeeld rugzaktoeristen die geen eten mee kunnen nemen wat bederft.
Je kunt de snacks maken met bijvoorbeeld runderhart blokjes van Carnibest. Doe de runderhartblokjes half bevroren in de droger, na 8 uur in een droogmachine zijn ze helemaal klaar. Bewaar ze in een koekblik of pot met wat rijst. Mocht je twijfelen of je snacks wel lang genoeg gedroogd zijn, bewaar ze dan in de diepvriezer

Meer info over snacks drogen:

voedseldroger.nl

 

2 jaar ago · · Katten, Voeding
Tags: , ,

Not found any comments jet.

Be the first - add your comment!

Leave a reply

Your email address will not be published, and your website url is not required.

Most commented news

Gezondheidtips voor uw dier

Goede voeding is nodig voor het lichaam om zichzelf te onderhouden en bestand te zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Als het lichaam overbelast wordt met afvalstoffen van slechte voeding, kan het niet goed functioneren en zullen de afvalstoffen op den duur ziekte veroorzaken. Voedingsadvies is heel individueel; ieder dier reageert anders op een bepaald voer. Ieder gezin heeft zijn eigen manier van omgaan met hun dier. We nemen graag de tijd om te bespreken welke voeding het meest geschikt is voor uw dier in uw specifieke situatie.

Onze praktijk

Heeft u een vraag?

Elke werkdag is er een spreekuur van 19:00 tot 20:00. Bent u ongerust over uw dier? Weet u niet of u kunt wachten tot het spreekuur of beter direct komt? Wilt u nu voer komen ophalen? Aarzel dan niet om ons te contacteren,

Your message has been sent successfully. Thank you!

Of bel ons: 0495 530 533